URGENT

S’enllesteix les obres de perllongament de l’Autopista del Maresme

Compartiu aquesta història

 

Acesa treballa al màxim per acabar la prolongació de l’autopista fins a Tordera en els pròxims dies. Durant les últimes setmanes els treballs a la zona són intensos, i fins i tot es treballa els caps de setmana. El govern català no es vol cap data d’inauguració però es preveu que com a molt tard a principi de juliol es posi en funcionament d’aquesta infraestructura.

El conseller Nadal havia anunciat que estaria enllestida per St Joan, però l’afectació a Fecsa Endesa per les nevades han endarrerit alguns treballs de l’elèctrica a l’autopista.

Un cop acabada la prolongació de l’autopista fins a la carretera que uneix Tordera i Blanes, tot estarà a punt per enllaçar-la amb una nova carretera, d’un carril per sentit, fins a Lloret, que haurien de començar abans de cap d’any.

Generalitat i Acesa van acordar que la concessionària es faria càrrec d’aquesta nova carretera que costa uns 70 milions d’euros. Acesa va afirmar que no apujaria el peatge de Palafolls per recuperar aquesta inversió, ja que preveia recuperar-la amb l’augment de trànsit que considera que hi haurà un cop estigui construïda i entri en funcionament.

La nova carretera des del final de l’Autopista i fins a Lloret, de 7 km, servirà de variant o alternativa a la GI-682, la carretera que enllaça els municipis de PLF amb la Costa Brava.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics