URGENT

Ràdio Palafolls estrena dilluns la seva 6a programació

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns 20 de setembre l’emissora municipal del Maresme donarà el tret de sortida a la seva programació que coincideix amb el seu 5è aniversari.

Segons la pròpia emissora el que es vol és consolidar l’oferta establerta en els últims anys alhora que s’aposta per incrementar el servei públic. En aquest sentit, es destaca la presència de nous informatius matinals i de nous espais genuïnament locals.

En termes generals es busca la participació dels palafollencs en la fòrmula radiofònica, fent així protagonistes als oients de Ràdio Palafolls.

L’emissora, amb una 30a de col·laboradors, afronta una nova temporada on les novetats venen marcades per un nou programa infantil matinal, els nous informatius, els programes de tertúlia i actualitat política, la reformulació del programa ciutadà i el de música disco per les nits del cap de setmana.

Una altra aposta de l’emissora és la seva presència a internet. La web de l’emissora esdevindrà una eina més participativa i vinculada a la programació de la ràdio, mentre que continuarà oferint tota l’actualitat del municipi i la comarca. La intenció és potenciar la presència de l’emissora no només a través de la seva web, sinó també a les xarxes socials.

Amb motiu del 5è aniversari de l’emissora, Ràdio Palafolls prepara una jornada festiva amb els seus oients per aquesta tardor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics