URGENT

Detenen a 5 persones en una operació contra el robatori de coure a Tordera i Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Una operació conjunta entre els mossos d’esquadra i la Policia Local de Malgrat va acabar la passada setmana amb la detenció de 5 persones com a presumptes autores d’un delicte de receptació, per la sostracció de cablejat de coure.

Dilluns passat els mossos van donar l’alerta que 3 furgonetes estaven carregant cablejat a l’alçada del municipi de Caldes de Malavella i fugien en direcció a Barcelona.

De seguida, diferents patrulles de la comissaria de Pineda van iniciar la recerca dels vehicles sospitosos. Ràpidament una dotació policial va localitzar una de les furgonetes i van localitzar-ne el conductor, mentre una segona patrulla va trobar la segona furgoneta molt a prop de la deixalleria de Tordera. Els agents van observar que ambdós vehicles estaven carregats de cable de coure de diverses mides. En voler identificar a dos individus que rondaven els vehicles, els sospitosos van fugir per una zona muntanyosa. Els mossos els van seguir i van atrapar un dels homes.

Simultàniament, la Policia Local de Malgrat de Mar va localitzar la tercera furgoneta prop d’una deixalleria del municipi. Els agents van comprovar que a l’interior hi havia un sac de grans dimensions carregat de cable elèctric de coure. Els agents van identificar 3 homes que estaven al voltant de la furgoneta.

Cap dels 5 homes retinguts va poder justificar la procedència del coure incautat, però la policia ha relacionat aquest material amb un robatori de cable de coure en una empresa de reciclatge de la localitat de Sils el dia 11 de setembre. Segons la denuncia del robatori s’haurien extret fins a 3 tones de filat elèctric i una tona i mitja de material d’aixeteria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics