Sta. Susanna presenta el seu Mapa del Patrimoni Cultural .

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest cap de setmana es va presentar públicament aquest mapa que fa inventari de 160 elements del poble. La majoria d’elements pertanyen al patrimoni immoble, és a dir edificis, conjunts i elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil, on hi destaquen les masies fortificades.

També s’hi cataloguen col·leccions, objectes i elements urbans, fons documentals i d’imatges o manifestacions festives, tradicions orals, costumari i tècniques artesanals). Per últim, el mapa reciull les zones d’interès natural i espècimens botànics singulars.

Els Mapes del Patrimoni Cultural Local, realitzats en col.laboració amb la Diputació de BCN, volen recollir dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració. Això permet que les corporacions locals tinguin un coneixement global del patrimoni del seu terme municipal i puguin establir mesures per a la seva protecció i conservació així com planificar-ne la rendibilització social.

Ja hi ha 85 pobles de BCN amb aquest mapa, i 20 més estan en procés de realització, i abans de finals d’any s’iniciaren 10 mapes més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics