URGENT

Sta. Susanna presenta el seu Mapa del Patrimoni Cultural .

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana es va presentar públicament aquest mapa que fa inventari de 160 elements del poble. La majoria d’elements pertanyen al patrimoni immoble, és a dir edificis, conjunts i elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil, on hi destaquen les masies fortificades.

També s’hi cataloguen col·leccions, objectes i elements urbans, fons documentals i d’imatges o manifestacions festives, tradicions orals, costumari i tècniques artesanals). Per últim, el mapa reciull les zones d’interès natural i espècimens botànics singulars.

Els Mapes del Patrimoni Cultural Local, realitzats en col.laboració amb la Diputació de BCN, volen recollir dades sobre el patrimoni cultural i natural d’un municipi i la seva valoració. Això permet que les corporacions locals tinguin un coneixement global del patrimoni del seu terme municipal i puguin establir mesures per a la seva protecció i conservació així com planificar-ne la rendibilització social.

Ja hi ha 85 pobles de BCN amb aquest mapa, i 20 més estan en procés de realització, i abans de finals d’any s’iniciaren 10 mapes més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics