URGENT

CiU de Malgrat critica que l’Ajuntament ha demanat cobrir la riera de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

En un comunicat de premsa , els nacionalistes expliquen que l’equip de govern ha demanat a l’ACA poder cobrir el controvertit tram de riera, entre el Cap Municipal i el carrer Passada.

Les obres de canalització d’aquest tram de riera va fer que el 2007 centenars de malgratencs es manifestessin per evitar la tala d’uns arbres. Les protestes van fer que l’ACA posposés els treballs. Després de moltes polèmiques, es va acordar reprendre les obres de canalització el passat mes d’abril.

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, sempre ha defensat el cobriment d’aquest tram i no només la canalització. Segons Campoy el cobriment donarà continuïtat als trams inferiors de la pròpia riera. Tapar aquest tram i convertir-lo en un passeig, però,  no està previst en el projecte inicial, i per això , segons CiU, l’equip de govern hauria demanat ja a l’ACA que es pugui cobrir.

CiU denuncia que Campoy vol reobrir la polèmica de la riera de Can Feliciano i recorda que aquesta actuació mai ha estat prevista a la planificació de l’obra de canalització. La portaveu de CiU a Malgrat, Neus Serra, considera que Campoy vol cobrir la riera per tal d’amagar el que considera un desastre urbanístic en la canalització del tram de Can Feliciano abans de la cita electoral de l’any que ve.

Precisament Serra considera que Campoy vol donar el tret de sortida a la campanya electoral amb aquesta demanda i afirma que si l’equip de govern  de Malgrat busca de nou la confrontació entre els malgratencs, CiU no participarà d’aquesta forma de fer política.

Els nacionalistes prioritzen l’actuació a la desembocadura de la riera, prop de la plaça de l’ancora, i no el cobriment del tram de Can Feliciano.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics