URGENT

Dilluns comença la 8a setmana de la gent gran de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’un seguit d’activitats, organitzades per l’Ajuntament i els casals de l’avi locals, destinades a la gent gran de PLF.

Les activitats comencen dilluns al matí amb un taller de marcs per fotografies al taller de respir. A la tarda es farà un taller de dansateràpia a les 3 al casal de l’avi de St. Lluís.

També dilluns comencen les activitats físiques de manteniment per a gent gran que s’allarguen durant tot l’hivern.

Dimarts és el dia de l’excursió a les Mines de Carbó de Cercs, a la comarca del Berguedà. Les inscripcions ja són obertes al casal de l’avi del centre.

Una xerrada sobre les dones a l’exili, a càrrec de l’Associació d’amics de Ravensbruck, serà l’activitat prevista per dimecres. La xerrada es farà al casal del centre. La treballadora social de PLF, Xesca Torres explica que aquesta xerrada és una de les activitats més importants de la Setmana de la Gent Gran.

Aquest camp de concentració va ser el més gran dels destinats a dones a l’Alemanya de la 2a Guerra Mundial.

Una altre activitat de les esperades és la que està programada per dijous a les 3 de la tarda al casal de St. Lluís. Es tracta d’un taller de Riure. Xesca Torres explica perquè és una de les activitats ,és esperades.

Amb l’arribada del cap de setmana el programa s’amplia. Divendres es farà la caminada fins al molí d’en Puigverd on es servirà un esmorzar als participants.

Com ja és habitual, a la tarda hi haurà actuació infantil que la gent gran compartirà amb alumnes d’una escola de PLF. Enguany la convidada és l’escola Mas Prats.

Dissabte es podrà veure el musical “Records Musicals” al teatre i diumenge es farà el ball al casal del centre. Durant el ball es farà el reconeixement a les parelles que enguany arribin als 50 anys de casats.

La majoria de les activitats són gratuïtes i obertes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics