URGENT

Les obres de remodelació de l’estació de Malgrat començaran abans de 15 dies.

Compartiu aquesta història

 

Ahir es va posar en marxa el nou tram de carretera que ha eliminat el pas a nivell del Molí Vell, l’últim que quedava al municipi.

A l’acte de presentació de les obres, ahir al vespre, el president d’Adif, Antoni González, va anunciar que els treballs per restaurar l’estació de Malgrat començaran durant la primera quinzena d’octubre.

Aquestes obres preveuen allargar i alçar les andanes, crear un pas inferior entre andanes, que estarà dotat de dos ascensors i l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

González explicava ahir alguna de les actuacions previstes a l’estació malgratenca.

Adif ja ha adjudicat les obres per un valor de 3 milions i mig d’€, i es preveu que comencin ara a la tardor, un cop finalitzada la campanya turística. De fet la primera previsió era començar els treballs a l’estiu, però González ha explicat que donarà instruccions per tal de poder accelerar les obres per cumplir els terminis previstos.

González, juntament amb l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy i el delegat del govern a Catalunya, Joan Rangel, van visitar el nou pas elevat del Molí Vell. Campoy es va mostrar satisfeta per ser el primer municipi del Maresme sense passos a nivell. L’últim ha estat substituït per un pas elevat que a més ha eliminat la circulació pel sempre complicat pont del Pixota. Ara es supera la via per sobre i una rotonda distribueix el trànsit cap a Blanes o cap a la platja. Aquestes obres han costat més de 3 milions d’€

Moments de l’acte d’ahir. Fotos: Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics