URGENT

3a victòria de l’amateur de PLF.

Compartiu aquesta història

 

En un dels millors partits dels últims temps, l’equip de l’amateur de PLF ha superat aquest cap de setmana a l’Arbucienca per 3 a 0. Els locals no van tenir pietat del rival i van desenvolupar el seu joc en una categoria a la que es senten còmodes. Els gols palafollencs van ser obra de Marc, Pajuelo i Raul.

En les 4 jornades que es porten disputades, el PLF té ja 10 punts, i només han deixat escapar 2 punts després d’empatar a les primeres jornades de la temporada.

Gràcies als bons resultats l’amateur es manté al capdavant de la classificació.

El cadet també es va imposar a casa contra l’Arbucienca, per 3 a 2. Amb aquests tres punts els palafollencs s’instal·len com a líders de la categoria.

Els 3 equips alevins de PLF han jugat aquesta setmana, amb sort desigual, contra els 3 equips del St Vicentí. L’aleví A va caure derrotat per 1 a 6, el B també va perdre 3 a 9, i el C va ser l’únic que va superar el seu partit per 8 a 3.

Qui aquesta setmana no han tingut pietat dels seus rivals han estat els Benjamins. L’A es va imposar 16 a 1 al Maçanet, en un partit on 4 jugadors han marcat 3 gols. El B no es va quedar enrera i es va imposar 10 a 1 al Farners.

En Futbol Sala, dues doloroses derrotes.

El Sta. Maria va caure a casa contra el Malgrat per la mínima, 0 a 1 i el St. Lluís també va caure contra el St. Cebrià 2 a 5.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics