URGENT

L’Ajuntament de PLF portarà avui a aprovació l’estat de comptes de l’any passat.

Compartiu aquesta història

 

El consistori debatrà aquest migdia sobre l’estat de comptes del consistori en l’exercici de l’any 2009. Es tracta d’un tràmit, previ a la presentació dels números de l’Ajuntament a la Sindicatura de comptes de Catalunya abans de finals de mes.

L’estat general de comptes del consistori palafollenc es tractarà en una sessió extraordinària del ple municipal que només té 2 punts a l’ordre del dia.

El primer tracta de l’aprovació del compte general de la corporació municipal de l’exercici del 2009, mentre que el segon, també relacionat amb la tresoreria local, vol aprovar la recaptació d’impostos efectuada per la Diputació de BCN, a través de la seva oficina de recaptació a PLF, en el mateix període.

Aquesta sessió plenària, no serà emesa en directe per RP, que si en farà un resum el proper dilluns a les diferents edicions de l’informatiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics