URGENT

L’amateur doblega al Maçanet amb un contundent 6 a 0

Compartiu aquesta història

Inici de temporada impacable de l’amateur de futbol palafollenc que continua mostrant-se intractable. Aquesta setmana qui ha comprovat el bon moment dels palafollencs ha estat el Maçanet que ha marxat del Palastadium Lluís Moner amb un marcador contundent; 0 a 6.

El partit va estar marcat per l’expulsió d’un jugador del Maçanet al minut 41. Els gironins van plantejar un bon partit, però amb entrades dures que ban passar factura al Maçanet, que ja a la segona part va notar el desgast físic

Els palafollencs es col.loquen al capdavant de la classificació, amb permís del Vilobí que té un partit menys.

D’altra banda l’Aleví C també es va imposar a la pista del Malgrat, on van aconseguir endur-se la victòria per 4 a 6, amb tres gols de Sergi.

El benjamí A va perdre a casa contra el Breda per 4 a 6, en un partit molt disputat