URGENT

Una 12a de fotografies de palafollencs participen en una exposició al centre d’Art Santa Mònica de BCN.

Compartiu aquesta història

 

Aquests divendres s’ha estrenat l’exposició La televisió presa pels artistes, en la que diferents artistes s’han enfrontat a la TV transformant-la o proposant-ne nous usos.

Aquesta proposta, instal·lada al Centre d’Art Santa Mònica de BCN, inclou el projecte artístic Retrats amb Televisor, en el que hi participa l’Ajuntament de PLF.

Es tractava de recupilar fotografies antigues on hi apareixes un aparell de TV en una escena quotidiana. El resultat de la recollida s’exposa en dues pantalles al Media Quiosc, fora l’edifici del Centre d’Art Santa Mònica, a la rambla de BCN. Entre les fotografies seleccionades hi ha una 12a de palafollenques, aportades a partir de la crida feta aquest estiu. Els vianants de la rambla poden veure aquestes fotografies a les portes del centre cultural juntament amb d’altres aportacions d’arreu de Catalunya.

Les altres fotografies són les que s’han aportat arran de la crida feta per TV3 i Icat FM, que s’han sumat a la iniciativa després de PLF.

Les fotografies de PLF s’identifiquen amb una llegenda que indica el poble i l’any en el que es va prendre la imatge.

Encara s’està a temps de participar i d’enviar les fotografies a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de PLF, per tal de ser incloses a l’exposició que s’allargarà fins a principis del mes de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics