URGENT

PLF torna a posar en marxa el Servei d´Atenció Individualitzada per a pares i mares.

Compartiu aquesta història

 

Des de la passada setmana l’Ajuntament ofereix aquest servei d’atenció personalitazada d’orientació educativa adreçat a les famílies que tinguin fills en edat infantil o juvenil.

El que ofereix aquest servei és orientació i pautes educatives, atenció i resolució de dubtes i sessions individuals de treball per adquirir eines i estratègies educatives. Es pretén donar respostes als dubtes sobre com enfocar l’educació dels fills, ajudar a entendre els menors, i donar exemples bàsics de com tractar els conflictes.

El servei, encapçalat per professionals en l’orientació educativa, ha entrat ja en funcionament per 2n any consecutiu. Els horaris del servei seran d’1 quart de 12 a ¼ de 2, cada dos divendres. La primera jornada va ser divendres passat i la propera jornada serà el dia 29 d’octubre.

En un mateix sentit es posa en marxa un Servei d’atenció telefònica 24 hores, en el que s’ajudarà a orientar i donar suport educatiu a les famílies a través del telèfon en casos d’intervenció o suport urgent.

Per poder accedir a aquests servei, que són gratuïts, cal demanar cita prèvia.

Calendari Servei Atenció Individualitzada

Octubre: 19
Novembre: 12 i 26
Desembre: 10 i 21 (dimarts)
Gener:14 i 28
Febrer: 11 i 25
Març: 11 i 25
Abril: 8 i 29
Maig: 13 i 27

Telèfon de contacte

639.47.4722 – Maria Helena

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics