El Maresme vol atreure el turisme de reunions per allargar la temporada.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un dels objectius que persegueix el Consorci de turisme Costa de Barcelona-Maresme és desestacionalitzar la temporada turística i allargar-la més enllà de l’estiu.

Per aconseguir aquesta fita l’entitat aposta per cercar nous segments de visitants que tenen uns interessos molt específics, com poden ser la gastronomia, l’esport o la cultura. Ara es busca també cridar l’atenció del món dels negocis.

En aquest sentit, avui el Consorci de Turisme participarà en un taller-seminari sobre reunions internacionals organitzat per la Diputació de Barcelona.

L´objectiu és atreure cap a la nostra comarca l´organització d´esdeveniments, reunions d´empresa, i activitats paral·leles. Per aconseguir aquest objectiu, el Consorci promocionarà els recursos dels què disposem al Maresme per acollir aquest tipus d’esdeveniments, amb especial incidència dels equipaments i les sales disponibles per fer turisme de reunions, propostes per fer activitats posteriors a les trobades i l’oferta lúdica i d’oci entorn el turisme cultural, actiu i de natura, etc.

Al seminari de treball hi assisteixen empreses que han mostrat el seu interès en programar les seves reunions, jornades i activitats d’entorn a la província de Barcelona. La millor manera de què es puguin decantar pel Maresme és conèixer el territori i les seves possibilitats, per a això, a banda de la informació sobre les ofertes existents, el Consorci lliurarà entre els assistents un premi consistent en un sopar degustació per a 2 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics