URGENT

El Maresme vol atreure el turisme de reunions per allargar la temporada.

Compartiu aquesta història

 

Un dels objectius que persegueix el Consorci de turisme Costa de Barcelona-Maresme és desestacionalitzar la temporada turística i allargar-la més enllà de l’estiu.

Per aconseguir aquesta fita l’entitat aposta per cercar nous segments de visitants que tenen uns interessos molt específics, com poden ser la gastronomia, l’esport o la cultura. Ara es busca també cridar l’atenció del món dels negocis.

En aquest sentit, avui el Consorci de Turisme participarà en un taller-seminari sobre reunions internacionals organitzat per la Diputació de Barcelona.

L´objectiu és atreure cap a la nostra comarca l´organització d´esdeveniments, reunions d´empresa, i activitats paral·leles. Per aconseguir aquest objectiu, el Consorci promocionarà els recursos dels què disposem al Maresme per acollir aquest tipus d’esdeveniments, amb especial incidència dels equipaments i les sales disponibles per fer turisme de reunions, propostes per fer activitats posteriors a les trobades i l’oferta lúdica i d’oci entorn el turisme cultural, actiu i de natura, etc.

Al seminari de treball hi assisteixen empreses que han mostrat el seu interès en programar les seves reunions, jornades i activitats d’entorn a la província de Barcelona. La millor manera de què es puguin decantar pel Maresme és conèixer el territori i les seves possibilitats, per a això, a banda de la informació sobre les ofertes existents, el Consorci lliurarà entre els assistents un premi consistent en un sopar degustació per a 2 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics