Bermán diu que el vídeo del pregó és una excentricitat de l’alcalde i que mig poble “li ha seguit la broma”.

Alguns dels participants del LipDub de PLF

El portaveu popular assegura que el vídeo musical que va servir com a pregó de Festa Major el passat mes de setembre és una extravagància de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, en la que s’ha gastat 6.700€. En un article en el blog personal del líder del PP a PLF, el propi Bermán ha assegurat que Agustí s’ha reinventat per millorar l’ànima humana de mig poble, que li ha seguit la broma del vídeo musical, que el popular considera un plagi del de la Universitat de Vic.

Segons Bermán, per dur a terme el LipDub l’alcalde de PLF es va envoltar dels seus “fidels feligresos” que sempre li segueixen les bromes.

 Bermán denuncia a més, que l’alcalde de PLF ha afavorit a la seva família, ja que recorda que el vídeo ha estat gravat i editat per un dels fills d’Agustí, que hauria cobrat per fer aquests treballs.

Precisament el PP farà demà dissabte una assemblea local al MiD, en la que pretenen passar balanç de l’actual legislatura i dels últims anys del govern sociovergent a PLF. Per fer aquest balanç s’ajudaran d’un vídeo que projectaran durant l’acte. També es parlarà de l’evolució del PP al nostre municipi des de la seva fundació, i s’entregaran els carnets als nous afiliats al PP de PLF.

L’assemblea, que començarà a les 6, serà un acte obert a tothom i el PP espera la presència de comerciants, empresaris i entitats locals.

Text de Bermán

Las excentricidades de nuestro señor alcalde no dejan de sorprenderme, no sólo se gasta impunemente los tributos de los ciudadanos de este pueblo en carteles de difícil justificación (8000 euros), en pirámides ego centristas que acreditan su clara ideología (100.000 euros), sino que ahora con lo que medio pueblo creyó ser una idea original del susodicho, se reinventa para medrar en la psique de medio pueblo que le siguió la broma y se gasta: 6700.- euros en su famosísimo LIPDUP. Para ello se nutre de los fieles feligreses que siempre le siguen las bromas y además enmascarando de TODO PODEROSO REY SOL no muestra lo elocuente que es y como ayuda a los suyos, ¡¡¡sí, sí!!!, su hijo y los amiguitos de este, que viendo como la cosa anda y lo que cuesta producir, les da una cosita para hacer que no cueste “mucho” y quede bien…

Publicado por Òscar Bermán
¡En fin! un poquito más de lo mismo, para aquellos que a la voz de su amo acudirán raudo y veloces a salir a escena, cueste lo que cueste.
 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics