URGENT

5 persones detingudes per robar en perfumeries.

Compartiu aquesta història

 

Els mossos d’esquadra han detingut 5 persones, entre elles veïns de Malgrat i Lloret , després de ser sorpreses infranti mentre robaven en una perfumeria de Sitges. Els agents els seguien la pista com autors d’altres robatoris similars a la Junquera i a Tarragona en els últims mesos.

Tots aquests robatoris tenien un mateix modus operandi.

En un primer moment robaven un vehicle que després aparcaven prop de l’establiment que volien robar. Després el cotxe era utilitzat per encastar-lo a l’aparador del comerç el dia que volien cometre el delicte.

Un cop dins l’establiment, substreien el major nombre de perfums que transporten en caixes de grans dimensions. Els 5 detinguts, tots ells amb antecedents policials per delictes al patrimoni, han passat a disposició judicial a Vilanova i la Geltrú, que ha ordenat al seu ingrés a la presó. Els 5 detinguts, tots de nacionalitat rumanesa, són veïns de Malgrat de Mar, Lloret de Mar i Santa Coloma de Gramenet

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics