URGENT

El nou IES de PLF es dirà “Font del Ferro”

Compartiu aquesta història

Mentre avancen les obres, que haurien de finalitzar abans d’un mes, el nou centre educatiu de PLF ja té el seu nom. El nou institut es dirà IES Font del Ferro, en referència a la font natural que es troba prop de les instal.lacions del nou centre de secundària.

Diu l’Ajuntament que amb aquest nom es segueix la tradició de posar noms lligats a la tradició i a la toponímia local.

Tots els grups polítics de l’Ajuntament es van mostrar a favor d’aquest nom, que s’haurà d’aprovar finalment en una sessió plenària per tal de donar-li validesa i començar els tràmits necessaris.

Obres de l'IES Font del Ferro

De fet el nom d’Institut de la Font del Ferro, fa temps que es preveia i per això ja s’utilitzava per exemple al web del centre. Tot i això ara cal formalitzar aquesta nomenclatura per fer-la oficial.

Segons les previsions amb les que treballa l’institut, el nou centre acollirà als alumnes a partir del mes de gener, tornant de les vacances de Nadal.

Un cop els 350 estudiants actuals de l’IES siguin al nou centre, l’actual espai ocupat per l’institut quedarà a l’espera que el govern català vulgui tirar endavant la 3a escola pública de primària del nostre municipi.

Les previsions de la Generalitat és la necessitat d’aquesta escola, tot i que encara no hi ha terminis de creació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics