URGENT

Malgrat inaugurarà la remodelació del barri antic passades les eleccions catalanes.

Compartiu aquesta història

 

Tot i que l’Ajuntament dóna quasi bé per finalitzades les obres, no serà fins a principis del mes de desembre que no s’inaugurarà la remodelació de tot el casc antic de Malgrat.

Segons ha explicat l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy a RP, la proximitat de les eleccions catalanes fa que s’hagi d’esperar a principis del proper mes de desembre per fer els actes inaugurals sense que interfereixin en campanya electoral. De fet, segons Campoy es podria aprofitar la proximitat amb St. Nicolau per inaugurar-ho amb els actes de la Festa Major.

Les obres de remodelació han fet peatonals tots els carrers del casc antic de Malgrat, mentre que han anivellat els carrers i les places incloses en el perímetre on s’ha fet l’actuació. Actualment els operaris treballen a la plaça de l’església i en retirar el cablejat aeri dels carrers.

Els treballs van començar a principis d’any, i segons Campoy tan els veïns com botiguers estan contents amb les obres i amb el resultat final del projecte. Diu l’alcaldessa que els comerciants no han perdut negoci per culpa de les obres i que ara les botigues es veuran beneficiades per la remodelació.

La peatonalització de tot el barri antic tenia un pressupost de 2 milions 200 mil €, que han pagat entre els veïns, l’Ajuntament i una ajuda de la Unió Europea.

Aquests canvis al centre de malgrat comportaran una remodelació de la mobilitat a Malgrat i alguns carrers canviaran de sentit per tal d’assimilar el nou funcionament del centre. Es el cas del carrer del Carme entre el cementiri i l’església que serà, en un futur, en sentit Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics