URGENT

Tordera garanteix la continuïtat del bus hospitalari.

Compartiu aquesta història

A través d’un Ban d’alcaldia, el batlle de Tordera, Joan Carles Garcia, ha sortit al pas, de les informacions que parlaven de la possible desaparició del bus hospitalari, que uniex les poblacions de l’Alt Maresme amb l’Hospital St Jaume de Calella.

Garcia afirma que les informacions que anunciaven la desaparició del servei han estat erròniament difoses i que el bus hospitalari, operat per l’empresa Barcelona Bus, es continuarà prestant normalment.

Al mes d’abril el regidor de sanitat de PLF, Josep Rueda parlava de reestructurar el servei ajustant els viatges necessaris per fer-lo més barat.

Al juny, l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy a RP denunciava que hi havia ajuntaments que no pagaven la seva aportació al servei compartit, cosa que posava en perill el bus sanitari.

Algunes informacions periodístiques apuntaven que els Ajuntaments que devien diners eren els de Tordera i Sta. Susanna.

Ara l’alcalde de Tordera ha informat a través del ban que aquest servei “es presta i es continuarà prestant amb tota normalitat” durant tot aquest any. Garcia també ha assegurat que el servei de bus serà prorrogat anualment mentre sigui vigent el conveni renovat amb la Generalitat de Catalunya i amb els ajuntaments de l’Alt Maresme. A més, l’alcalde ha recordat que aquest conveni va ser aprovat fa 2 mesos per acord de la Junta de Govern Local.

Segons es va anunciar al inaugurar el servei, el bus hospitalari té un cost anual de 216 mil €.

La Generalitat es va comprometre a pagar la meitat del cost en els primers anys i la resta l’havien d’assumir els ajuntaments a parts iguals amb un total de 27.000 euros cadascun.

El servei compta actualment amb 12 viatges d’anada i 12 més de tornada entre setmana i 4 viatges d’anada i tornada els dissabtes.

En aquest servei, PLF és qui té més parades, una desena després de la incorporació de les parades de Mas Carbó i Mas Reixach ara fa 2 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics