URGENT

L’Amateur de PLF empata a 5 amb el Tordera.

Compartiu aquesta història

 

Partit vistós i vibrant al Palastadium de PLF que va acabar en un repartiment de punts.

Els locals sempre van anar rera el Tordera en el marcador aconseguint parar les embranzides dels veïns , fins al final del partit que va acabar amb empat a 5 gols.

Un empat destacable ja que el PLF va aconseguir empatar a 4, quan jugava amb 10 sobre el camp i va empatar a 5 amb 9 jugadors a la gespa.

Un altre aspecte destacable del derbi de l’Alt Maresme va ser que 4 dels 5 gols palafollencs van ser signats per Marc Muñoz, i l’altre de Joan León.

Aquest és l’únic empat de la jornada, ja que la resta d’equips de futbol locals han aconseguit victòries. És el cas del juvenil, que es va imposar al Maçanet al Palastàdium per 4 a 2. Els tres alevins han guanyat aquesta jornada, l’A contra La Cellera per 3 a 8, el B , en la primera victòria a casa, contra el Calella per 4 a 1. Els gols dels locals van ser de Nil, Ayoub i dues dianes de Gerard.

L’aleví C també es va imposar contra el Ter Brugent per 4 a 6, amb 5 gols de Sergi i 1 més de Gerard.

Si els resultats de futbol han estat positius, en futbol sala els equips principals han perdut els seus enfrontaments.

El Sta. Maria ha caigut al Palauet contra el Palafrugell per 3 a 5, mentre que el desplaçament del Sant Lluís a Badalona tampoc ha acabat en victòria.

El partit entre el Iris Sol Casagemes i el St. Lluís va acabar amb una discutida derrota per 3 a 2. Discutida per que els palafollencs han criticat l’actuació de l’àrbitre, que a més serà el mateix que arbitrarà el proper partit del Sant Lluís, a casa, contra l’Arenys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics