URGENT

PLF organitza un nou curs de monitors per Nadal

Compartiu aquesta història

 

Treballar en el món de l’educació en el lleure, és a dir, en casals d’estiu, esplais, colònies o animació infantil requereix de la formació mínima que acredita el títol de Monitor.

Aquesta acreditació s’aconsegueix després de passar un curs en el que s’expliquen els 4 pilars bàsics de l’activitat d’educació en el lleure.

El nostre municipi organitza habitualment cursos de monitors, per tal que els joves que ho vulguin puguin cursar-lo i adquirir aquests coneixements que el poden introduir en el mercat laboral en potència com és l’educació en el lleure.

Pels volts de Nadal el PIJ de PLF ha preparat una nova edició del curs de Monitors al nostre poble dissenyat per a majors de 18 anys.

El curs es composa d’una part teòrica i una de pràctica. A PLF es realitzarà la part teòrica, juntament amb l’escola El Sol, que s’encarregarà de guiar als participants per a fer les practiques. Ho explica Albert Muñoz, tecnic de joventud de l’Ajuntament de PLF, que a més explica que queden poques places disponibles.

El curs començarà el 18 de desembre i es desenvoluparà de forma intensiva fins el 8 de gener.

El nombre de places és limitat i té un preu de 182€ per participants. Segons Muñoz els alumnes empadronats a PLF tindran una subvenció que els permetrà fer el curs per només 100€.

Tota la informació sobre el curs es pot trobar a la masia de Can Batlle, on des de fa unes setmanes està en funcionament el nou centre juvenil de PLF. També allà es podrà formalitzar la inscripció al curs de monitors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics