Mala jornada pels equips de bàsquet de Palafolls.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El sènior masculí no va poder fer res contra el líder de la classificació , el Farners, que va escombrar als palafollencs en partit desigual. Els gironins es van imposar de 30 punts; 78 a 48. Aquesta derrota col.loca als palafollencs a la 8a plaça de la classificació amb 4 victòries i 5 derrotes. La propera jornada els noies se les hauran de veure amb el Lloret, actual 6è classificat.

Les noies descansaven per segona jornada consecutiva, i ja aquest proper cap de setmana tornen a jugar i ho faran contra el Bescanó C, un rival a priori assequible per a les noies, que tot i tenir 2 partits menys, és les 4a classificades, i que encara no coneixen la derrota en aquest campionat. El Bescanó és el 13è classificat i només ha aconseguit una victòria en aquesta temporada.

Les categories inferiors tampoc han tingut sort aquesta setmana. El juvenil va caure a la pista del Llagostera 85 a 49, mentre que el cadet masculí perdia a la pista del Caldes 77 a 73 i el femení a la del Farners 70 a 57.

Només un equip de la pedrera ha viscut una victòria aquesta jornada passada. Es tracta del Premini Mixte que s’ha imposat al Cassà per 26 a 43.

El mini masculí, i els minis femenins han perdut aquesta setmana els seus partits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics