URGENT

Educació vial amb els alumnes de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Entre ahir i avui els alumnes de 5è de primària de les 5 escoles de Malgrat han participat en un parc infantil de trànsit, que s’ha instal.lat al Parc de Francesc Macià.

En aquest parc infantil els participants practiquen els principals conceptes de seguretat viària fent tan de ciclistes com també de vianants.

Aquesta activitat, que fa la Policia Local amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, permet als alumnes portar a la pràctica els coneixements adquirits durant les 5 sessions teòriques d’Educació Viària que han fet a aula.

En les classes d’Educació Viària es tracten conceptes de seguretat i perill en relació amb els diferents espais en els que es mouen els nois i noies. També se’ls dóna eines per identificar els elements que permeten augmentar la seguretat, com ara el casc, la roba adient, o les llums, així com la capacitat per valorar la pròpia capacitat de percebre’ls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics