URGENT

Gospel Viu actua aquest vespre al Liceu amb les entrades exhaurides.

Compartiu aquesta història

 

Ja no queden entrades per presenciar avui el concert solidari de Gospel Viu al Gran Teatre del Liceu. Es tracta d’una actuació especial en favor de l’entitat Active Àfrica, una ONG que treballa en projectes educatius a les zones més desfavorides de Malawi i de Kenya. En total s’han venut 2300 entrades pel concert d’aquest vespre. Diu Moisès Sala, director de Gospel Viu, que no és habitual que el Liceu pengi el cartell d’entrades exhaurides.

La recaptació del concert d’avui servirà per finançar nous projectes com els que ja ha fet aquesta entitat a l’Àfrica. Des del 2004 aquesta ONG ha construït i rehabilitat escoles, ha afavorit el manteniment de centres educatius, ha instaurat beques per estudis secundaris i superiors, i també han construït dos hospitals petits. El director de la formació explica a què es destinaran els fons recollits al concert d’avui.

Gospel Viu oferirà el seu espectacle The New Gospel Experience, que ajunta les 96 veus del cor de gospel amb la música del quartet de jazz que acompanya habitualment la formació palafollenca.

Les entrades estaven a la venda a preus entre els 11 i els 60€, i també existeix una fila 0, per fer aportacions directes als projectes educatius de l’entitat solidària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics