URGENT

L’alt Maresme vol atreure el turisme de gent gran.

Compartiu aquesta història

 

Fa temps que el sector turístic busca l’especialització i la mobilització com a fórmula de futur. Per això, aquesta setmana s’ha oficialitzat un acord entre l’Agència Catalana de Turisme i el Gremi d’Hostaleria de l’Alt Maresme per impulsar un projecte pilot, que ha d’atraure turistes europeus majors de 55 anys els mesos de temporada baixa.

S’oferirà al visitant potencial l’oportunitat de viatjar a Catalunya amb uns preus raonables i amb un paquet que inclou la majoria de serveis per a una estada de 7, 14 o 21 dies. L’arribada d’aquest col·lectiu, amb un poder adquisitiu destacable, permetria, a banda d’allargar la temporada d’estiu, diversificar l’oferta turística i allargar els contractes del personal del sector.

Aquesta és la primera pedra de la futura marca Catalunya Turisme Senior, que adoptarà mesures semblants en altres zones del país.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics