URGENT

Els constructors del Maresme reclamen més policia per evitar robatoris a les obres.

Compartiu aquesta història

 

Cada dia, els constructors del Maresme amb edificis en obres pateixen una mitjana de quatre robatoris. Aquesta és la dada facilitada des del gremi a través d’un comunicat en el qual reclamen també una major presència policial al territori. Aquests professionals també es queixen que les companyies asseguradores es neguen a assegurar els edificis en obres per les pèrdues que els representen les pòlisses.

Segons el Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca, fa temps que han posat en coneixement dels Mossos aquesta situació, però diuen que no ha servit per eradicar aquest fenomen. Segons els constructors, el coure, les línies elèctriques i la maquinària petita, fàcil de sostreure, són els elements que més es roben a les obres. El valor del material robat es troba entre els 500 i els 3.000 euros, a banda del cost que suposa tornar-lo a adquirir. Finalment, també afegeixen que han hagut de contractar més empreses de seguretat que en ocasions fan intrusisme i coaccionen els constructors perquè els contractin.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics