Els constructors del Maresme reclamen més policia per evitar robatoris a les obres.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Cada dia, els constructors del Maresme amb edificis en obres pateixen una mitjana de quatre robatoris. Aquesta és la dada facilitada des del gremi a través d’un comunicat en el qual reclamen també una major presència policial al territori. Aquests professionals també es queixen que les companyies asseguradores es neguen a assegurar els edificis en obres per les pèrdues que els representen les pòlisses.

Segons el Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca, fa temps que han posat en coneixement dels Mossos aquesta situació, però diuen que no ha servit per eradicar aquest fenomen. Segons els constructors, el coure, les línies elèctriques i la maquinària petita, fàcil de sostreure, són els elements que més es roben a les obres. El valor del material robat es troba entre els 500 i els 3.000 euros, a banda del cost que suposa tornar-lo a adquirir. Finalment, també afegeixen que han hagut de contractar més empreses de seguretat que en ocasions fan intrusisme i coaccionen els constructors perquè els contractin.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics