URGENT

El PSC vol mobilitzar els seus electors per repetir l’èxit de les passades eleccions generals.

Compartiu aquesta història
Mas a l'inici de la seva intervenció al Forroll

Els socialistes van fer un acte de campanya aquest dissabte al barri de St. Lluís. Una 30a de persones van escoltar atents les intervencions del diputat al congres a Madrid i exalcalde de Mataró, Manel Mas, i del candidat al parlament català, el palafollenc Josep Rueda.

Mas va recordar que els socialistes no busquen la independència de Catalunya, com sí demanen alguns partits, però afirma que tampoc defensen l’Estat centralista com ho fa el PP.

Segons Mas, el partit d’Alícia Sánchez Camacho provoca la confusió dels ciutadans assegurant que tenen la solució a la crisi, ja que recorda que difícilment des de la Generalitat es pot solucionar una crisi global.

Segons Mas cal mobilitzar a l’electorat del PSC, per intentar repetir el resultat de les eleccions espanyoles del 2008, quan els socialistes van aconseguir 1 milió 600 mil vots.

Per la seva banda, Josep Rueda, que és el número 47 de la llista per BCN del PSC, considera que abans els votants socialistes es quedaven a casa en els comicis catalans ja que eren eleccions monopolitzades pel debat identitari i nacionalista. Diu Rueda que cal mobilitzar als electors per aconseguir que el PSC s’imposi a PLF a les eleccions catalanes com ho fa també a les generals i a les municipals.

En els anteriors comicis al parlament de Catalunya a PLF, en 7 ocasions s’ha imposat CiU, i només en unes eleccions va guanyar el PSC, va ser l’any 2003 amb Pasqual Maragall com a cap de llista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics