URGENT

Els equips de futbol sala perden els seus partits i s’enfonsen a la classificació.

Compartiu aquesta història

 

El Sta Maria de Futbol Sala no ha tingut sort aquest cap de setmana i ha jugat un dels partits més grisos de la temporada a la pista del St Feliu de Guixols. Els gironins no han tingut excessius problemes per imposar-se clarament als palafollencs per 4 a 0. El Sta Maria, que ha estrenat categoria aquesta temporada, suma la 5a derrota de l’actual campanya, en la que només han aconseguit 2 victòries. Això els condemna a ser els 10s classificats.

El St Lluís tampoc aixeca cap, i ja ha sumat una nova derrota, la 3 de la temporada. Els palafollencs no van poder superar l’Arenys Santpedor, que es van imposar 2 a 4 al Palauet. Ara el St Lluís és 11è classificat després de 4 jornades on sols han guanyat 1 partits.

L’amateur de futbol va guanyar per la mínima aquest cap de setmana el seu partit al camp del Breda. Els palafollencs es van imposar en un partit amb molt poques oportunitats. Ara, el PLF té 26 punts i destaca la fortalesa i la cohesió de l’equip en aquest tram inicial del campionat.

A destacar també la golejada de l’Aleví C al camp del Riells i Viabrea. Els palafollencs van marcar 8 gols i no en van encaixar cap, tot i que el Riells va oferir resistència.

Els gols de l’Aleví palafollenc els han fet: Manu, Gerard, David, Óscar i 4 dianes de Sergi .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics