URGENT

PLF presentarà demà la seva proposta d’Agenda 21.

Compartiu aquesta història

 

Les Agendes 21 Locals són una eina que poden utilitzar els municipis per aconseguir el desenvolupament sostenible i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

Ara fa 2 anys, l’Ajuntament va començar el camí per dotar el nostre municipi amb aquesta agenda que ha de marcar el desenvolupament local sostenible a través d’una planificació ambiental.

La intenció és que el document final marqui els objectius a assolir a nivell medioambiental i alhora el pla de treball a seguir, prioritzant les accions a fer en els propers anys.

Un dels pilars bàsics de les Agendes 21 és la participació. Els ciutadans, juntament amb els ajuntaments, les organitzacions, les empreses i les entitats del municipi han de prendre part en l’elaboració i en l’aportació d’idees.

Abans de l’aprovació final de l’Agenda 21 de PLF, demà es presentaran els resultats dels treballs previs per tal de recollir les aportacions dels ciutadans.

Precisament la participació ha estat un dels punts més criticats de l’Agenda 21 de PLF. Esquerra sempre ha demanat més participació en l’elaboració del document final.

La presentació i el següent intercanvi de punts de vista es farà demà a les 6 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics