URGENT

S’aproven el 68’5% de sol·licituds per a beques per a llibres a PLF.

Compartiu aquesta història

 

En total enguany s’havien presentat 162 sol·licituds per tal d’aconseguir subvencions en la compra dels llibres de text pel curs escolar 2010 –2011. D’aquests sol·licituds, 111 han estat aprovades, el que representa el 68’5% , mentre que la resta de demandes, 51, han estat denegades per diferents motius.

Els alumnes de Les Ferreries són els que més han sol·licitat ajudes per la compra dels llibres. De fet 4 de cada 10 demandes provenen d’aquest centre. En total se n’han aprovat 46 beques.

El Mas Prats és el segon centre educatiu en demanda d’ajudes. En total s’ha becat a 33 estudiants, mentre que l’IES ha rebut 26 ajudes.

Les beques també es podien sol·licitar per a estudiants palafollencs de centres d’altres poblacions. És el cas de 9 demandes de les que s’han aprovat 6.

Juntament amb les ajudes als llibres de text, s’han donat a conèixer les dades referents a les beques del casal d’estiu, que s’aproven un cop finalitzada l’activitat.

Segons les dades facilitades per l’Ajuntament de PLF, 7 de cada 10 sol·licituds s’han aprovat.

Havien sol·licitat ajuda 61 nens i nenes. D’aquest 4 no s’han considerat, ja que al final no van tenir plaça al casal palafollenc.

Al final 43 nens han aconseguit la beca mentre que 14 sol·licituds han estat denegades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics