URGENT

Un pla d’ocupació dóna feina a 8 persones per eliminar les barreres arquitectòniques i per netejar els boscos.

Compartiu aquesta història

 

Fa 10 dies que s’ha posat en marxa a PLF dos plans d’ocupacionals que han permès donar feina a 8 persones durant 6 mesos.

En el primer pla ocupacional s’ha donat feina a 4 persones provinents del sector de la construcció. En aquests propers mesos aquestes persones treballaran pel consistori palafollenc en l’eliminació de les barreres arquitectòniques.

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estan ara realitzant el pla d’actuació en barreres arquitectòniques i voreres on caldrà actuar en les properes setmanes.

Les altres 4 persones es dedicaran a la neteja de boscos i a tasques forestals al nostre poble. En concret s’encarregaran de desbrossar alguns sectors on no es cobreix la neteja dels boscos amb empreses subcontractades.

Ho ha explicat el regidor d’obres públiques de l’Ajuntament de PLF, Antoni Marín.

Els plans ocupacionals pretenen donar feina i alhora eines als treballadors en situació d’atur. Es tracta de programes subvencionats per la Generalitat de Catalunya, que és qui paga els sous. Marín explica que amb els plans ocupacionals facilita al municipi de treballadors a un cost 0. El consistori només ha de dotar de la roba i les eines de treball als nous treballadors.

Els participants al pla de treball van començar fa 10 dies i el seu contracte de treball s’allargarà fins el mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics