URGENT

Comença el camí cap a les eleccions municipals

Compartiu aquesta història

Només 2 dels 5 partits polítics de PLF han fet públics els seus candidats a les eleccions municipals.

Falten menys de 6 mesos per a les eleccions municipals, previstes per l’últim diumenge de maig del 2011. A aquella cita electoral hi concorreran, com a mínim, els 5 partits polítics que actualment ja tenen representació a l’Ajuntament de PLF. D’aquestes 5 formacions només dues han donat a conèixer ja els seus candidats. D’una banda, el cap de llista del PSC serà de nou Valentí Agustí, que vol revalidar l’alcaldia que ocupa des del 1983. La segona formació en representació al consistori, CiU, també ha donat a conèixer el seu alcaldable. Serà Joan Gallard, que substituirà a Xavier Dalmau, que deixa la política activa. Gallard ja va ser el cap de llista de la federació l’any 2003, quan va entrar com a regidor a l’Ajuntament de PLF.

La resta de formacions, PP, Esquerra i Iniciativa, encara no han triat el candidat o encara no l’han fet públic. Algunes d’aquestes formacions estaven esperant el final de les eleccions catalanes per fer públic qui encapçalarà la llista per aconseguir l’alcaldia del nostre municipi.

Els 5 grups polítics, però, ja estan treballant per construir la llista i sobretot per elaborar la base del programa electoral amb el que concorreran a les eleccions del proper 29 de maig.

Es preveu que abans de finals d’any, les formacions amb representacions hagin fet públic els seus caps de llista per tal de poder començar a treballar els comicis del proper any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics