URGENT

El documental sobre Maragall “Bicicleta Cullera, Poma” es projectarà per la Festa Major de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

El municipi ha programat tota una setmana d’actes per celebrar la seva Festa Major d’hivern. Les activitats comencen dijous amb un torneig de petanca a Can Campassol. A partir d’aquí la programació inclou concerts joves, una fira del disc, un correfoc, espectacles infantils i un torneig de bàsquet o de futbol Sala.

Un altre de les activitats esperades en l’edició d’enguany és la projecció de la pel·lícula “Bicicleta Cullera, Poma”. Es tracta d’un film de Carles Bosch, que retrata la convivència de l’expresident Pasqual Maragall amb la malaltia de l’Alzehimer. La projecció es farà al centre cultural aquest dissabte a les 10 del vespre al preu de 3€.

L’oferta musical de la Festa de St. Nicolau es centra amb un concert de l’orquesta Girasol, el dimarts dia 7 de desembre i el concert jove amb Miquel del Roig, considerat com a mestre del popurri de les cançons catalanes.

Les activitats, la majoria d’elles gratuïtes s’allargaran fins el dimecres que ve, i es completen amb un cross popular, concurs de colles sardanistes, plantada de gegants, i la tradicional fira i mercat, que es trobarà el proper dimarts als principals carrers del barri antic de Malgrat, que estrenarà imatge amb la seva peatonalització.

Al web de RP trobareu la programació de la Festa Major de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics