Els nombres primers formaran part de la decoració de Nadal de PLF.

Cada any l’Ajuntament de PLF introdueix nous elements decoratius per Nadal. Si en els últims anys el protagonisme l’havien pres les frases al.legòriques del carrer Major, enguany s’estrenen els nombres primers com a element decoratiu dels carrers palafollencs.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, es tracta d’un misteri matemàtic entorn al nombres primers, conegut com la hipòtesi de Riemann, una hipòtesi matemàtica mai resolta.

Aquesta al·legoria als nombres primers es situarà a l’avd. Costa Brava.

Pel barri de Sta. Maria s’ha preparat un nou cartell que es situarà al carrer capdevila. Pel barri de St. Lluís s’ha preparat una nova frase al·legòrica. Es tracta de la frase: “La vida nos es dada”, que regnarà al l’Avd del Mar de St. Lluís.

Fa uns anys que l’Ajuntament ha pres la política de no llogar la decoració de Nadal, sinó que anualment elabora, a través de l’equip de lampisteria del consistori, una nova decoració . Enguany ja hi ha carrers amb la il·luminació nadalenca en marxa, mentre que hi ha d’altres que s’aniran instal·lant en els propers dies.

La il·luminació de Nadal de PLF es mantindrà cada nit fins passat reis

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics