URGENT

Lloret té 600 empadronats més que Blanes.

Compartiu aquesta història

Lloret té 600 empadronats més que Blanes.

D’aquesta manera el municipi supera aquest mes de desembre la veïna Blanes en nombre d’habitants empadronats.

A 1 de desembre, Lloret tenia 40.887 persones empadronades, segons dades publicades al seu web muncipal i, en canvi, el municipi Blanes, en aquesta mateixa data, en tenia 600 menys. Unes xifres que provoquen que Lloret de Mar es converteixi en la tercera ciutat gironina en quant a nombre d’habitants després de Girona i Figueres.

Les dades del padró d’habitants, que actualitza l’Ajuntament de Lloret mes a mes, demostren també que, en només dos mesos, la població d’aquest municipi costaner s’ha incrementat en 1.000 persones. Es tracta d’un fort increment, si comparem les dades amb les de fa més d’un any enrere. Al maig de 2009, Lloret tenia 38.800 habitants, fet que representa 2.000 persones menys censades que en l’actualitat. A Blanes, en canvi, la població es manté estancada perquè els censats al desembre no varien gairebé del nombre de persones empadronades ara fa un any.

Segons les dades actuals, el 52’7% dels habitants de Lloret són homes, mentre que el 47’3% són dones.

Pel que fa a la procedència de les persones que viuen a Lloret de Mar, un fet remarcable és que a més de la nacionalitat espanyola n’hi conviuen 97 més. Pel que fa a les més nombroses, la nacionalitat espanyola és la que té més censats i la segueix, de lluny, del col·lectiu de Romania, o de l’Índia.

 El Punt /Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics