URGENT

Augmenten les vendes d’immobles a PLF

Compartiu aquesta història

 

Durant el 3r trimestre de l’any, a PLF s’han fet 33 transaccions immobiliàries, segons publica el Ministeri de Vivenda del govern central.

D’aquestes 33 operacions, 22 són per immobles nous, mentre que 11 responen a habitatges de 2a mà.

En el que portem d’any, al nostre municipi s’han fet 106 transaccions immobiliàries, un nombre molt superior al de compravendes del mateix període de l’any passat, quan es van vendre 56 habitatges.

Això representa que d’un any a l’altre hi ha hagut un augment del 89.3%, un augment que es podria emmarcar en la finalització, a finals d’any, de les deduccions fiscals per compra d’immobles.

En tota la província de BCN en aquest any s’ha augmentat un 18% el nombre de transaccions, arribant a les 28.500 operacions immobiliàries.

A MLG al 3r trimestre de l’any s’han venut 18 habitatges i en el que va d’any s’han fet 84 transaccions, el que representa una disminució respecte l’any passat del 3.4%. A Blanes en els primers 9 mesos de l’any s’han venut 220 habitatges i a Sta. Susanna 19.

Espectacular és l’augment a Tordera, un dels municipis amb un parc immobiliari a la venda més importants de la comarca. En el 3r trimestre s’han venut 72 habitatges a Tordera, la majoria per a immobles nous, arribant a uns nombres anuals de 217 transaccions immobiliàries. Això, de mitjana, representa la venda d’un habitatge per dia al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics