URGENT

Denuncien l’exalcalde de Sta Susanna per autoritzar una guingueta il.legal a la platja.

Compartiu aquesta història

 

El cap del PSC a Santa Susanna, Isidro Jiménez, ha presentat una denúncia penal contra l’exalcalde del municipi per CiU, Joan Campolier, als Jutjats d’Arenys de Mar. Jiménez, que assegura que actua a títol individual i no com a representant del Partit Socialista, acusa Campolier de prevaricació perquè l’any 2006 va autoritzar la instal·lació d’una guingueta a la platja, quan aquesta no s’hi podia ubicar.

La Demarcació de Costes a Catalunya ha sancionat ara el propietari de la guingueta amb 15.000 euros per haver-se instal·lat irregularment a la platja.

Segons Jiménez, Campolier es va dotar d’unes competències que no li corresponen a l’hora d’autoritzar aquesta guingueta.

Es dóna el cas que l’any 2007, Campolier va dimitir com alcalde després que l’Audiència Provincial de Barcelona l’hagués inhabilitat per exercir cap càrrec públic durant 4 anys.

De fet, la condemna era de 8 anys, que finalment es van veure reduïts a 4, i que s’acabaran just abans de les properes eleccions municipals, pel que no es descarta que Campolier vulgui tornar a presentar-se com a alcaldable al municipi.

A Campolier se li va imputar un delicte de prevaricació, després que un arquitecte el va culpar d’una important trama urbanística .

ACN / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics