URGENT

Detenen un menor d’edat com a pressumpte autor del robatori a Ràdio Palafolls i a 2 edificis públics més

Compartiu aquesta història

Segons ha sabut aquesta emissora, els Mossos d’Esquadra van detenir a finals d’octubre a un menor d’edat com a pressumpte responsable del robatori als estudis de RP.

Després de la detenció el menor va ser posat en llibertat i el cas ha passat a mans de la Fiscalia de menors, qui haurà de citar al noi en breu.

A banda del robatori a RP, a mitjans del mes de juny passat, abans de l’estiu hi va haver a PLF diversos robatoris en espais públics. És el cas de l’edifici de L’esplai El Pas, el PIJ, l’Institut de PLF, el Palauet o el casal d’avis, entre d’altres.

De fet la policia imputa al jove detingut de 2 robatoris més a banda del de RP, sense especificar de quins es tracta.

A l’assalt als estudis de la nostra emissora van robar 2 ordinadors portàtils, pantalles planes, nombrós material informàtic, motxilles i micròfons.

Del botí, però, no s’ha pogut recuperar cap element.

Segons ha sabut aquesta ràdio, el menor d’edat ha fet els 18 anys aquest mes de desembre, però, a l’haver fet els robatoris i al haver estat detingut sent menor, se li aplicarà la llei del menor.

Durant setmanes, el presumpte autor dels robatoris, que no es descarta que actués acompanyat, hauria anat assaltant fins a 3 espais públics, fins el punt que l’Ajuntament es va comprometre a millorar la seguretat dels edificis de titularitat municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics