URGENT

El Club de Bàsquet de PLF organitza el seu primer Campus de Nadal.

Compartiu aquesta història

El pavelló del Figuerassa Arena, al barri de St Lluís, acollirà aquestes properes festes de Nadal el primer campus de bàsquet que organitza el club de bàsquet de PLF.

L’activitat, que es desenvoluparà del 27 al 30 de desembre, està destinada a les categories premini, mini, cadet i júniors, tant en masculí com a femení, tan per a actuals jugadors del club, com per nois i noies que no estan inscrit a l’entitat.

El campus es dividirà en sessions per a premini i mini, que es faran a diària de 5 a 7 de la tarda, i el torn destinat a les categories cadet i júnior, que es desenvoluparà cada dia de 7 a 9 del vespre.

Els 4 dies de campus costen, en total, 20€ que caldrà abonar en el mateix moment de la inscripció.

Pels participants que no són del club, les inscripcions estan obertes al Palauet els dimecres i divendres a partir de les 6 de la tarda abans del 18 de desembre.

Els membres del club que vulguin prendre part al campus poden formalitzar la inscripció els mateixos dies, però fins el proper dimecres dia 22 de desembre.

L’èxit de participació del primer campus d’estiu del club, ha animat als organitzadors a preparar una nova edició, més curta per Nadal.

A l’estiu el campus es va allargar del 28 de juny al 9 de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics