URGENT

Una furgoneta s’encasta en un bar de Blanes i provoca dos ferits.

Compartiu aquesta història

 

Segons sembla el vehicle es va acabar encastant ahir al migdia contra una cafeteria del carrer Canigó de Blanes, després que el conductor intentés esquivar una dona que creuava el carrer.

Els fets es van produir cap a les dues de la tarda, quan la furgoneta, que circulava per l’avinguda de l’Estació, va girar cap al carrer Canigó i, allà, una dona de 72 anys travessava el carrer. Segons fonts policials, la conductora per no atropellar la dona va fer un fort cop de volant perdent el control del vehicle. Llavors va picar amb un altre cotxe que estava aparcat i amb la inèrcia es va acabar empotrant contra la cafeteria.

Com a conseqüència de l’impacte del vehicle, el bar va patir nombroses destrosses a la barra, el mostrador, el mobiliari i tots els vidres de l’entrada. A més, un veí de Blanes d’uns 60 anys, que estava a la cafeteria, va patir una fractura a una cama i un altre client del bar, també veí del municipi, va tenir un atac d’ansietat.

 Posteriorment, segons van confirmar fonts policials, es va realitzar un control d’acoholèmia a la conductora del vehicle, que va donar negatiu.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics