URGENT

Comença el trasllat de material al nou Institut per iniciar les classes el dia 7 de gener.

Compartiu aquesta història

Avui dilluns és l’últim dia de classe a les actuals instal·lacions de l’IES de PLF. Demà i dimecres els alumnes no aniran a les aules ja que es completarà el trasllat de material fins al nou centre de secundària, on es reprendran les classes el proper divendres 7 de gener.

Fa uns dies que s’està traslladant el material no indispensable per fer classe i aquests propers dies els camions de mudances acabaran de traslladar tot el material escolar al nou centre educatiu, situat prop de la Font del Ferro, una font que dóna nom al centre educatiu. El director del centre educatiu, Daniel López, es mostra satisfet amb la imminent posada en marxa del nou institut, i assegura que l’antic ies i l’actual són com la nit i el dia.

Tot i que hi havia temor sobre la data d’inauguració, finalment es preveu que el 7 de gener es reprenguin les classes al nou centre, independentment de tenir el la certificació pendent del subministrament elèctric definitiu.

El nou institut de PLF, que es va acabar de construir a principis d’aquest mes de desembre, ocupa uns 6000 metres quadrats. El nou centre, que ha costat uns 7 milions d’€, té capacitat per a 600 alumnes i compta amb totes les comoditats pròpies d’un nou centre educatiu per a estudiants de secundària com ara laboratoris, aules d’informàtica o pistes esportives. El director de l’institut explica com és el nou centre educatiu.

El centre també ha programat una jornada de portes obertes a principis de gener per tal que els familiars puguin visitar les noves instal.lacions de secundària.

Els mòduls actuals de l’IES es desmuntaran en breu, excepte alguns que serviran, com ja va explicar RP fa uns dies, per donar suport al Ceip Mas Prats com annex al centre de primària i evitarà la creació d’una 3a escola.

Així és el nou IES de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics