URGENT

L’amateur de futbol comença l’any amb una derrota, però mantenint la 2a plaça.

Compartiu aquesta història

 

L’equip palafollenc ha començat l’any amb una ensopegada contra el Racing Blanenc. L’equip gironí es va situar al 0 a 2 gràcies a dos gols de pilota parada. Els palafollencs no van poder acabar de contrarestar l’avantatge del Blanes, que es va acabar imposant per 1 gol a 2.

Aquesta desfeta, però, no ha fet perdre la 2a plaça de la classificació a l’equip palafollenc que enguany s’està mostrat intractable. De fet la derrota contra el Blanes és la 2a en tota la temporada actual, quan ja s’ha finalitzat la primera volta.

L’aleví B, en canvi, ha aconseguit la victòria en la primera jornada de l’any. Ho ha fet davant el Llavaneres i per un contundent 5 a 8. 13 gols en un partit vistòs, que no es va resoldre fins l’últim quart i gràcies a l’encert de Gerard, autor de 6 dels 8 gols del PLF. La resta els van marcar Noel i Óscar.

Ja en futbol Sala, una victòria i una derrota. La cara de la jornada ha estat per a l’Athletic Sta. Maria que ha aconseguit imposar-se a la pista del St. Hilari per 3 a 4. El bon inici d’any pot donar noves esperances a un equip que s’ha mostrat molt irregular en aquesta campanya, on la d’aquest passat cap de setmana ha estat la 4a victòria..

La creu correspon al St. Lluís, que no ha pogut començar en victòria el 2011. L’equip ha caigut a la pista del Canet per 4 a 2. Nova derrota de l’equip que tot i repetir de categoria continua mostrant-se irregular. Actualment són 12ns, a les portes de les zones de descens.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics