URGENT

Un documental presenta el testimoni de 14 malalts de càncer de Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

“Viure el càncer” és el nom del documental dirigit pel malgratenc Vicens Tomàs, en el que 14 testimonis parlen de les vivències personals i familiars, i dels canvis que han fet a la vida durant i després de la malaltia.

El documental, que es presenta aquest diumenge a Malgrat, és el resultat d’hores de converses davant la càmara amb els testimonis del municipi que es troben en diferents fases de la malaltia. També hi pren part el cap del servei oncològic del Vallés Oriental, Miquel Hernández. .

Segons Tomàs, un cop es va donar a conèixer la intenció de fer el documental molts malgratencs van voler prestar-se a donar el seu testimoni.

El director del projecte ha destacat la força i la lluita que transmeten els 14 testimonis tot i el moment complicat i dur que els ha tocat viure.

La presentació pública del treball audiovisual serà aquest diumenge a les 12 del migdia al Centre Cultural. Viure el càncer és un documental de Vicenç Tomàs, qui ja va dirigir fa poc més de 2 anys el treball “Un tomb pel pla”, en el que es parla de l’espai agrícola del pla de Grau de Malgrat i que es va estrenar, amb notable èxit de públic al centre cultural. Tomàs s’ha envoltat del mateix equip de treball per fer aquest nou documental.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics