Juan Andrés Osorio repetirà com alcaldable d’Iniciativa a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El regidor ecosocialista tornarà a encapçalar la llista d’ICV-EUA a les properes eleccions municipals del maig. Osorio, ja va ser el cap de llista ara fa 4 anys, quan la formació va aconseguir 1 regidor al consistori, esdevenint la 5a força al plenari municipal.

Diu Osorio que Iniciativa ha treballat de forma silenciosa primer amb la mà estesa al govern per col·laborar-hi, però que, amb la manca de sensibilitat del govern, després s’ha desenvolupat una tasca de control.

Osorio confirma que en un mes es farà la presentació de la llista electoral de la formació per als propers comicis, una llista que els ecosocialistes ja tenen configurada.

D’altra banda l’ecosocialista ha criticat alguna de les actuacions de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, a través del seu blog a internet. Sense citar-lo directament, Osorio critica que l’alcalde es gasti diners amb la col·locació de cartells amb el que considera missatges subliminars, tenint en compte que l’Ajuntament ha demanat recentment un crèdit per tirar endavant algunes obres al municipi. Per això diu Osorio que a PLF es viu com a reis, però sense diners. Diu el regidor que es tracta d’una critica irònica a les maneres de fer de l’alcalde de PLF.

L’ecosocialista compara l’alcalde amb un salvador il·luminat que es gasta 6000 € en la pancarta de l’Av. Pau Casals. En l’escrit el regidor també critica la manca de recursos de la Policia Local i la gestió de la Masia de Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics