URGENT

Malgrat destinarà uns 200 mil € per arreglar una 15a de carrers.

Compartiu aquesta història

Segons preveu el consistori, a partir del segon trimestre de l’any es començaran els treballs d’arranjament de fins a una 15a de carrers arreu del municipi.

L’alcaldessa de Malgrat ha explicat que fins fa pocs anys el consistori dedicava una partida anual a arreglar carrers del poble, amb la intenció de mantenir l’asfaltat global de les vies en bones condicions.

Amb la proliferació d’obres i noves construccions, que van malmetre notablement els carrers, el consistori va decidir esperar per fer una campanya d’asfaltat més gran, un cop es tranquil·litzessin les promocions immobiliàries al municipi.

Ara s’ha obert el concurs per tal d’adjudicar les obres d’asfaltat d’aquests carrers i no serà fins al març que podran iniciar-se els treballs.

Sobre l’actualitat socialista Campoy, creu positiva la celebració d’unes primàries per decidir el candidat de PSC a la ciutat de BCN. Campoy, però, considera que és un debat que s’hauria d’haver començat un mes enrera.

Campoy encara no ha desvetllat si pretén tornar-se a presentar com a alcaldable socialista a Malgrat, tot i que reconeix que encara té il·lusió i coses a fer pel municipi.

Ahir es va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de gener en la que es va paralitzar la sortida del consorci de promoció Costa de BCN Maresme. Segons Campoy els errors continuats de l’entitat en la promoció de Malgrat han portat a l’Ajuntament a plantejar-se deixar el consorci. Una desició que es posposa per tal que es pugui reunir l’Ajuntament amb el president de l’entitat de promoció, i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics