URGENT

El nou secretari general de l’esport serà el lloretenc Ivan Tibau.

Compartiu aquesta història

 

El president Artur Mas, continua treballant en l’elaboració de l’organigrama del govern. El nou nom conegut ha estat el d’Ivan Tibau, que s’encarregarà de la Secretaria General de l’Esport.

Tibau, que va ser el capità de la selecció catalana d’hoquei, ha estat regidor de CiU a l’Ajuntament de Lloret, i per tan seguirà l’estela de l’alcalde del municipi, Xavier Crespo que s’incorporarà al govern com a Secretari de seguretat.

Tibau, que es preveu que sigui nomenat demà dimarts,

va participar activament a favor de la candidatura de Mas en les passades eleccions i de fet va participar amb ell en un acte sectorial dedicat al món de l’esport.

En confeccionar el nou organigrama de govern, Mas ha situat la secretaria general de l’Esport justament sota el paraigua del Departament de la Presidència, quan fins ara depenia de vice-presidència.

Durant la seva carrera esportiva Tibau ha jugat al Tordera, l’Igualada, les Blanes i el Lloret, i també ha estat capità de la selecció d’hoquei sobre patins del Mundial B a Macau a l’octubre del 2004, quan va manifestar que no tornaria a jugar amb la selecció espanyola tot i que Catalunya no pogués competir, tal com ha passat.

Ha guanyat tres Copes d’Europa, una lliga d’Hoquei sobre Patins, una Copa del Rei i dos Supercopes d’Europa. Fa dues setmanes va deixar el seu lloc com a entrenador del Lloret, població d’on també és regidor actualment.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics