Una 15a d’infants es beneficien de la campanya de recollida de joguines.

 

Aquest Nadal fins a 16 nens i nenes de 8 famílies diferents han pogut gaudir de joguines noves per aquestes festes. Ho han fet gràcies a la col·laboració de les entitats organitzadores de la Campanya de recollida de joguines que anualment s’organitza a PLF per poder garantir joguines a les famílies més desfavorides del municipi.

Tot i la profundització de la crisi, el nombre de beneficiaris ha estat menor que els de l’any passat, quan es va atendre a 24 infants d’11 famílies diferents.

Paral·lelament a la campanya de joguines, els serveis Socials de l’Ajuntament han entregat la cistella bàsica d’alimentació a 13 famílies palafollenques. Es tracta d’un lot d’aliments bàsics i de primera necessitat que han beneficiat a una 40a de persones. Aquestes cistelles es lliuren a famílies que estan rebent suport econòmic i familiar per part del Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF.

Aquesta campanya, que l’any passat va ajudar a 7 famílies, ja fa 9 anys que es realitza per Nadal per tal de facilitar aliments de primera necessitat a diferents famílies de PLF.

En les dues campanyes especials de Nadal hi col.labora activament l’entitat local “Fronteras Abiertas a la Amistad”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics