URGENT

El mal estat dels boscos de St. Genís obliguen a suspendre la tradicional marxa de BTT

Compartiu aquesta història

Era una de les cites habituals de finals del mes de gener, però la 14 edició de la marxa BTT per St. Genís haurà d’esperar a l’any que ve. Els corriols i camins per on habitualment es fa la cursa ciclista estan actualment molt malmesos per culpa dels temporals de març i setembre.

El responsable de la marxa, Sergi Izquierdo, explica que la cursa de St. Genís és coneguda pel seu traçat pels corriols i que tot i que es podria fer per camins més amples, finalment s’ha decidit suspendre l’edició d’enguany.

Les condicions dels boscos de St. Genís no ofereixen les garanties de seguretat per poder realitzar la cursa i per això s’ha suspès aquesta edició, a l’espera d’organitzar-ne un altre, ja l’any que ve.

A la cursa de St. Genís hi prenen part uns 400 ciclistes que han de recorre una distància de 24 km entre les muntanyes de St. Genís. Segons Izquierdo, la cursa és coneguda també per la seva duresa i pel desnivell que cal salvar.

La cursa a St. Genís va néixer l’any 1997 amb sols una 50a de participants i ha esdevingut una cursa de referència que comptava pel campionat de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics