Malgrat es queda al Consorci de Promoció Costa de Barcelona Maresme.

 

Segons ha confirmat el president de l’entitat i alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, el consistori malgratenc no marxarà del consorci en el que estan inclosos tots els Ajuntaments de la comarca.

Malgrat volia deixar el consorci per tot un seguit d’errades en la promoció del municipi per part del consorci i per com a mesura d’estalvi del consistori.

La separació del consorci s’havia de tractar dijous passat en el ple municipal, però finalment una trucada de Juhé a l’alcaldessa de Malgrat, va frenar aquesta iniciativa a l’espera d’una reunió entre els dos dirigents.

La reunió, que es va fer dimecres passat, va servir per acostar posicions i per confirmar que Malgrat continuarà al consorci. El president de l’entitat, Josep Maria Juhé, des de Fitur, ha valorat la reunió com a positiva.

Segons Juhé, les errades denunciades per Campoy com a motiu de discrepància amb el consorci, no són exclusives de l’entitat, tot i que reconeix que cal millorar la coordinació. En aquest sentit considera que el consorci hauria de supervisar les polítiques turístiques de les administracions del Maresme per tal d’evitar errades en les promocions.

Malgrat es mantindrà al consorci, juntament amb la resta d’ajuntaments i empreses.

Es dóna el cas que l’entitat destinada a la promoció de la nostra comarca va patir un gran impuls amb la presidència de Conxita Campoy a finals dels 90.

Coincidint amb aquesta polèmica, i amb la creació de la Denominació d’Origen Vins d’Alella, els 7 municipis implicats en aquesta última entitat, s’estan plantejant desvincular-se del Consorci Costa de Barcelona Maresme, ja que asseguren que el la denominació d’Origen s’ajusta més a les seves necessitats de promoció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics