URGENT

El casal d’avis del centre tanca fins dimecres per obres.

Compartiu aquesta història

 

Ja fa mesos que s’estan fent les obres d’ampliació del servei respir i del casal de l’avi de PLF, uns treballs que, de moment, han permès combinar les obres amb les activitats pròpies del centre d’avis.

Ara però, aquestes obres entren en una nova fase que obliguen a realitzar les tasques a la part baixa del centre i que obligaran a tancar el casal fins a mitjans de setmana. Ho explica la regidora de serveis socials, Dolors Agüera.

Les obres del casal de l’avi de PLF pretenen ampliar notòriament el seu espai, tot integrant-ne l’antiga terrassa que donava al parc i també fent el tancament fins a la vorera a la part del pavelló esportiu.

Aquesta actuació també permetrà ampliar el primer pis, on des de fa uns anys es desenvolupa el servei respir. Ho explica la pròpia regidora.

Aquestes obres es fan amb el finançament del 2n Fons estatal d’Inversió Local, que preveia la major actuació en aquestes obres d’ampliació a les que es destina 350 mil €.

De fet el casal de l’avi de PLF ja ha estat ampliat en 3 ocasions diferents. La primera amb una sala annexa a la nau central dedicada a acollir exposicions i activitats del casal. La segona ampliació va ser per permetre la creació del servei respir i d’uns banys públics prop de la plaça d’Ax.

Degut a les obres actuals , el casal estarà tancat fins dimecres per permetre els treballs més molestos per al desenvolupament de les activitats pròpies del centre, que inclou servei de bar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics