Iniciativa reclama més seguretat al municipi per evitar robatoris

 

En l’últim ple municipal, el portaveu de la formació a PLF, Juan Andrés Osorio, va interpel·lar a la regidora de governació, Maria Massaguer, sobre les mesures de seguretat que preveu l’Ajuntament davant els robatoris que aquestes setmanes s’han produït al municipi, amb especial incidència als bars i restaurants de la població. Osorio va explicar el cas d’un bar del barri Sta. Maria, assaltat en fins a 3 ocasions en els últims mesos.

La regidora de Governació va replicar que caldria molts efectius per poder garantitzar la seguretat de tots els locals

Comercials o de restauració de PLF, i va recomanar als empresaris la utilització d’elements de seguretat privada, com ara alarmes.

Per la seva banda el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán va coincidir a demanar més presència policial a PLF, gràcies a una major dotació al cos local de seguretat.

Segons l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ni doblant el nombre d’efectius, cosa que considera inviable econòmicament, podria garantir la seguretat del municipi. Tot i això recorda que PLF és dels municipis amb un menor índex de criminalitat.

En els últims mesos hi ha hagut diferents robatoris en bars i restaurants de la nostra població, ja siguin del centre com dels barris de PLF. En alguns casos els lladres van entrar i buidar el local en menys de 2 minuts, pel que és difícil poder atrapar als lladres, tot i una resposta ràpida de la policia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics